Referenser


Kristina-Kindberg_sv_r

KRISTINA KINDBERG — uppdragsgivare

Vad fick dig att välja just LSS-Partner?

– Det var år 2000, så det är ganska länge sedan. Jag hade anlitat ett annat privat företag som hade pratat över mitt huvud om man säger så, så jag bestämde mig för att byta. Då var det era bekanta till mig som rekommenderade LSS-Partner. Sen valde jag dem mycket tack vare grundaren Ants. Han finns ju inte längre, men han var en väldigt kunnig och insatt person. Det är bra med ett företag som är genuint insatta i frågan.

Hur såg processen ut efter att du valt LSS-Partner?
– Efter att ha blivit personligt rekommenderad fick jag träffa dem. Vi hade möten om bland annat hur jag ville att min assistans skulle se ut. Jag vill leva mitt liv och inte sitta med en massa schemastrul när jag exempelvis behöver en vikarie. Så de hjälper mig bland annat med schemaläggning och jag kan koncentrera mig på att leva mitt liv, och det är så jag vill ha det.

De hjälper mig med schemaläggning, så jag kan fokusera på mitt liv.

Vad tycker du gör LSS-Partner unika till skillnad från andra i samma bransch?
– Nu har jag ju inte testat så många, men LSS-Partner är ett förhållandevis litet familjeföretag. Det är just det jag gillar, att dom inte är så stora och de är lätta att få kontakt med. Sedan bor jag inte så långt bort rent geografiskt.

Vad är bra assistans för dig?
– Bra assistans för mig är att jag ska få mitt liv att fungera så som jag vill ha det. Assistanssamordnaren
vet vad jag vill ha för typ av hjälp, så LSS-Partner tilldelar mig en assistent som uppfyller de krav och har de egenskaper jag behöver.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
– En vanlig dag går jag oftast upp klockan 06:00, gör iordning mig för att åka till jobbet och få iväg min familj. Min assistent är med mig hela tiden under dagen. Om jag planerar att gå ut på restaurang en kväll med min familj så behöver jag bara berätta det för min assistent. Då vet hon t ex att jag vill klä upp mig. Min assistent får anpassa sig till min vardag helt enkelt.